Skip to content Skip to footer

                              Transport & Plata:

 

   Modalități de livrare: 

1. Livrare prin curier: coletul va fi livrat la adresa menționată în comandă în 1-4 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin intermediul Cargus.

2. Ridicare personală din farmacie (serviciu momentan indisponibil – facem eforturi pentru finalizarea procesului in cel mai scurt timp)

 

   Costuri livrare:

1. Livrare prin curier: 15 lei (TVA inclus) oriunde in tara.

2. Ridicarea din farmacie este gratuită.(serviciu momentan indisponibil – facem eforturi pentru finalizarea procesului in cel mai scurt timp)

 

 

    Modalități de plată:

 

    Plata online

   Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

   Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

   Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

  Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

   Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

   Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele solisfarma.

 

 

    Plata online funcționează prin sistemul autorizare/incasare, astfel:

 

   De pe site-ul Solis Farma, la ultimul pas al formularului de comandă, clientul este direcționat pe pagina securizată Plationline.ro unde introduce datele cardului → Plationline.ro verifică datele cardului și cere autorizarea plății prin sistemul adițional de securitate 3D Secure → Clientul autorizează plata prin parola 3D Secure → Suma este blocată în contul clientului → Comerciantul (Solis Farma) este notificat că plata a fost autorizată → Solis Farma procesează în cel mai scurt timp comanda, maxim 2 zile lucratoare, exceptand cazuri speciale agreate de ambele părți → Coletul este preluat de curier, moment în care se trece la încasarea sumei blocate, integral.

 

   Drept urmare atunci când înregistrați comanda și autorizați plata, contravaloarea acesteia va fi blocată în contul dumneavoastră la dispoziția noastră. Conform reglementărilor Visa și Mastercard încasarea sumei, se face doar atunci când coletul părăsește sediul Solis Farma fiind preluat de către curier.

Dacă se observă că expedierea comenzii nu este posibilă, clientul va fi notificat în cel mai scurt timp și se trece la deblocarea sumei. Conform legilor în vigoare, deblocarea poate dura între 1-30 zile, în funcție de banca emitentă a cardului. Solis Farma va face toate eforturile ca această durată să fie cât mai scurtă.

    Pentru mai multe detalii și informații privind sistemul securizat de plată online, vă recomandăm să accesați pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro: https://plati.online/

 

   Plata numerar

   În cazul în care clientul dorește să plătească numerar la livrare, la valoarea totală a comenzii se adouga o taxa de 2 lei (TVA inclus).

 

 

 

      Reduceri suplimetare prin cardul Alphega!

      În cazul în care clientul nu are Card de fidelitate Alphega/nu este de acord cu completarea formularului pentru a obține Cardul de fidelitate Alphega nu poate beneficia de reducerile aferente acestuia, mai exact la produsele semnalizate astfel “Reducerea se aplica pe baza cardului de fidelitate Alphega!” 2